reklama 11A

Brněnský körung hřebců již tento víkend

ikonka

Již nadcházející sobotu, tedy 3. března, se v Brně uskuteční körung a předvedení plemenných hřebců. Dějištěm se stane jezdecká hala VFU v Brně, přičemž začátek byl stanoven na 11:00 hodin. Nyní vám přinášíme další podrobnosti...
01.03.2018 14:39  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

Körung bude začínat od 11:00 hodin, a to plemenem Mini-horse. Účastníci by však měli být na místě nejpozději v 9:00 hodin.

Po úvodním předvedení budou následovat hřebci plemen SHP, WP, ČSP, Hafling a další. Dle aktuálního seznamu můžeme v katalogu najít celkem jednatřicet jmen koní různých plemen. Z hřebců, kteří se účastní předvýběru, lze jmenovat například německého jezdeckého ponyho Oldstaj Princip Boy, příslušníka plemen welsh part-bred  Corana či českého sportovního ponyho Speedy.

V rámci přehlídky plemenných hřebců nebude chybět ani písecký hřebec Galandro ZH, jehož si někteří mohou pamatovat ze skokových závodů. Plemeno norický kůň bude reprezentovat hřebec Sisal a z poníků můžeme zmínit hřebce Bohemian Freyr, který je zástupce plemene welsh mountain pony sekce A.

O komentář se během dne postará Iveta Lewingerová. Hodnocení představených hřebců personálně zajišťují odborné svazy.

Další informace můžete nalézt na facebookové stránce této akce ZDE či na stránkách Asociace chovatelů koní České republiky (ASCHK) TADY.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE