reklama 11D

Nikola Bieliková startovala se Schwerinu

Česká jezdkyně Nikola Bieliková se vydala se svými koňmi na mezinárodní závody CSI2* do německého Schwerinu, kde startovala ve dnech 21. – 24. ledna. Dvakrát se jí podařilo promluvit do nejlepší desítky, a to s Carthinjem a Clive 4...
25.01.2015 22:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Pro nejlepší místo si jezdkyně dojelasedle koně Clive 4. Společně se účastnili ve čtvrtek soutěže Medium Tour. Do dvoufázového skákání se zapsalo 95 startujících, z čehož jediná česká dvojice na startu si dojela pro pěkné osmé místo. Tomuto vydařenému výsledku předcházela středeční čistá, byť pomalejší, jízda na téže úrovni. Tato dvojice si připsala i napotřetí bezchybný výsledek, a to v soutěži se žolíkem. Získali hezkou 14. dekorovanou příčku.

Druhou jízdu s výsledkem do desátého místa zaznamenala jezdkyněCarthinjem. S tímto letos devítiletým hřebcem se úspěšně účastnila středeční soutěže Medium Tour vypsané pouze pro ženy. Bezchybný výsledekrychlým časem nakonec stačil na devátou pozici.  

Vedle zmíněných bezchybných jízd dokončila jezdkyně 3x během závodůjednou chybou. V početném startovním poli ji to však zařadilo řádově do čtvrté desítky.

 

Kompletní výsledky naleznete na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE