reklama 11A

Barrel Race World Cup v Panamě s českou účastí

Ve dnech 26. – 28. května se v středoamerické Panamě uskuteční Světový pohár v disciplíně Barrel Race. Česká republika při něm bude mít zastoupení, do dějiště míří Karolína Podhájecká a Ondřej Pavlíček. Více se dočtete v článku.
23.05.2017 15:04  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto

Český tým National Barrel Horse Association of Czech Republic (NBHA) vyráží v úterý 23. května do Panamy. Během posledního květnového víkendu se tam dvojice jezdců Karolína Podhájecká a Ondřej Pavlíček zúčastní Světového poháru v Barrel Race.
 
Do soutěže se zapojí více než dvacítka zemí z celého světa. Výprava je vždy složená ze dvou kvalifikovaných jezdců a team managera, kterým je pro tuto akci Gabriela Aujeská.
 
World Cup probíhá ve třech dnech, jezdci si vylosují na každý den jiného koně (jezdí se na místních koních), kterého dostanou k nasednutí a "vyzkoušení" 3 min před startem. Po třech minutách nastupují k jízdě v patternu. Každý jezdec tak získá tři časy na třech různých koních, jeden nejhorší čas se škrtá. Tým je hodnocen součtem dvou lepších časů každého jezdce, z čehož vznikne celkové pořadí týmů. Finále World cupu je na programu v neděli 28. května.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE