reklama 11A

Aleš Opatrný vítězem červnové CHT v Hradištku

V neděli 4. června se v Hradištku u Sadské jel parkur T*, který byl vyvrcholením třídenních závodů Champions Tour. Suverénním vítězem se v hlavní soutěži stal Aleš Opatrný s Idariem. My vám přinášíme střihovou reportáž EquiTV…
08.06.2017 11:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

REPORTÁŽ Z HRADIŠTKA NAJDETE ZDE

Třetí kolo letošní domácí parkurové série Champions Tour se odehrálo v Hradištku u Sadské v termínu od 2. do 4. června. Vrcholem mítinku byl parkur stupně T* s rozeskakováním.

Před jeho branami zůstala s jednou chybou vítězná dvojice z prvního letošního kola této série Martin Šoupal a klisna Taktica. Tentokrát obsadila sedmé místo. S chybou odcházel z kolbiště také český reprezentant Kamil Papoušek v sedle hřebce Quentino Donth-M, který dojel jako devátý.

Naopak bez zaváhání překonal základní kurz jeho kolega z národního skokového týmu Ondřej Zvára s koněm Cenapro. V rozeskakování pětice čistých dvojic však nasbíral nejvíce trestných bodů a dokončil tak na páté příčce. Čtvrté místo obsadil další z předních českých jezdců Jan Štětina, který v rozhodující jízdě s Verdim-S chyboval jednou. 

Miloslav Příhoda na Clear Jolie překonal základní kolo i rozeskakování bez trestných bodů. S dosaženým časem 49,93 sekundy to stačilo na třetí místo. O více než 3 sekundy rychlejší byla rovněž bezchybná Barbora Tomanová s valachem Datasys Corcovado. 

Vítězem se ovšem stal nakonec Aleš Opatrný, který s Idariem van het Netehof prolétl cílem rozeskakování v čase ještě o 2 sekundy kratším.

Na nezkrácený video záznam této soutěže se můžete podívat prostřednictvím našich internetových stránek www.equitv.cz.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE