reklama 11A

Ve Zduchovicích pokračovalo mistrovství ČR pony. Zapojili se skokani

ikonka

Druhým dnem pokračovalo ve Zduchovicích mistrovství České republiky pony. Ve čtvrtek 24. srpna se do bojů o tituly zapojili také parkuroví jezdci. Celkem se na středočeském kolbišti a obdélníku odjelo v horkém počasí osm soutěží.
24.08.2023 19:47  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Čtvrteční program MČR pony nabídl dvě skokové soutěže na styl. Mezi dětmi od 8 do 10 let na pony do 135 centimetrů se dařilo nejvíc Leontýně Dobré, která s klisnou Gréti dostala známku 8,6. Na styl skákali také účastníci MČR v jízdě na pony do 135 centimetrů, kteří začali už o den dříve drezurou. Ve stylové soutěži si, stejně jako ve středeční drezurní úloze, vedl nejlépe Jan Sedláček na valachovi Eslania´s Adrew. Za svůj výkon na parkuru dostal známku 8,5.
 
Do hry vstoupili také skokani od 11 do 13 let na ponících kategorie B. V této soutěži hned čtyřiadvacet dvojic nechybovalo a drží tak před druhým kolem sdílené první místo. Devět dvojic nechybovalo v kategorii od 14 do 16 let na pony do 148 centimetrů.
 
V drezuře pokračovala soutěž jezdců od 11 do 13 let na pony B, jejíž první polovina odjela své sestavy už ve středu. V kompletním hodnocení je nejvýše Eliška Fialová, která s Vandou Florimou dostala 69,285 procenta.
 
Přes 70,6 procenta zapsala vedoucí dvojice v kategorii 11 až 13 let na pony do 135 centimetrů. Je jí Jasmína Vášáryová a klisna Goldenbay Happy Morning. Mezi jezdci od 8 do 10 let na pony do 148 centimetrů zabodoval Jan Perníček s Dourellem a v soutěži jezdců do 11 do 16 let na pony do 148 centimetrů začala nejlépe Aneta Valeriánová s Donnou Noel.
 
Výsledky jsou pod tímto odkazem
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE