reklama 11B

Přihlášky do finále Národního poháru ČJF ve skocích 2020 přes oblasti

ikonka

Ve dnech 28. až 30. srpna proběhne v Praze ve Velké Chuchli finále Národního poháru ČJF ve skákání dětí a juniorů. Při MČR D, J v Praze bylo na základě schůzky vedoucích ekip a zástupců oblastí rozhodnuto o úpravě pravidel postupu do finále.
17.08.2020 14:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Finále se budou konat v kategoriích: děti na pony 8 – 11 let, pony S+A+B (handicap ZP), děti na pony 12 – 14 let, pony A+B (handicap ZLP – LP*), děti na velkých koních (do 14 let) (ZM – Z), junioři do 18 let (ZL).
 
Při MČR D, J v Praze bylo na základě schůzky vedoucích ekip a zástupců oblastí rozhodnuto o úpravě pravidel postupu do finále. Do finále dvojici v jednotlivých kategoriích nominuje OV mateřské oblasti na základě rozhodnutí a metodiky jednotlivých OV, vytvoření a vedení vlastního žebříčku kvalifikací.
 
Oblasti vypisují kvalifikační soutěže včetně soutěží s hodnocením stylu jezdce. Do každé kategorie může oblast nominovat maximálně pět dvojic (jeden jezdec může startovat pouze v jedné kategorii, na jednom koni nebo pony). V průběhu finále proběhne také vyhodnocení soutěže družstev jednotlivých oblastí. 
 
Pravidla kvalifikace do finále Národního poháru ve skákání dětí a juniorů 2020 jsou následující. Jezdci s licencí sbírají kvalifikační výsledky ze skokových soutěží vypsaných v oblastech. Do finále se kvalifikují jezdci s koňmi (dvojice), kteří dokončili alespoň dvě kvalifikační soutěže s hodnocením stylu a získali min. 2 kvalifikační výsledky s minimální známkou (výslednou) 7,0. V případě nenaplnění počtu kvalifikovaných účastníků může OV doplnit a nominovat dle vlastního výběru.
 
Soutěž družstev bude vyhodnocena na základě součtu umístění účastníků z oblasti ve všech soutěžích finále. V případě, že oblasti nenaplní počty vlastních účastníků, bude výsledné umístění oblasti vyjádřeno součtem umístění a poměrem k počtu účastníků oblasti. Aby mohla být oblast vyhodnocena v soutěži družstev, musí naplnit minimální počet 12 účastníků. Přihlášky do finále zajistí dle nominace oblasti oblastní sekretář dané oblasti.
 
Zdroj: Newsletter OV ČJF Praha



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE