reklama 11D

Poslední prověrka před Tokiem. Pohár národů v Rotterdamu pro domácí

ikonka

Poslední parkurovou prověrkou před zahájením olympijských her v Tokiu byl Pohár národů při CSIO5* v Rotterdamu. Do soutěže nastoupilo v pátek 2. července deset týmů. Z vítězství se radovali domácí jezdci, kteří o tři body porazili Švédy.
03.07.2021 10:48  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V pátek 2. července se v Rotterdamu odehrála soutěž Poháru národů v rámci CSIO5*. Do poslední prověrky před odletem na olympijské hry se zapojily deset družstev, v nichž figurovali jezdci z národních nominací do Tokia.
 
Z vítězství se nakonec radoval domácí tým, který po dvou kolech dovezl sedm trestných bodů. Škrtaly se oba výsledky Franka Schutterta na Lyonelovi D. Naopak ve skvělé formě jezdil Maikel van der Vleuten, který zapsal s hnědákem Beauville Z dvě nuly. Za Nizozemsko nastoupil ještě Willem Greve na klisně Zypria S N.O.P. Ten zaznamenal jeden trestný bod v druhém kole. Poslední z Nizozemců, Marc Hotzager s klisnou Dante N.O.P přidal týmu šest trestných bodů.
 
Druhé místo obsadilo Švédsko s odstupem tří trestných bodů. Za ně nastoupili Douglas Lindelöw, Angelie von Essen, Rolf-Göran Begntsson a Peder Fredricson. Třetí dojeli Francouzi, v jejichž řadách se blýskla dvěma nulami Penelope Leprevost. 
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: CHIO Rotterdam News



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE