reklama 11B

Papoušek a Najmanová bodovali v sobotním programu CSI v Gorle Minore

ikonka

Nejvyšším parkurem v rámci CSI2* Gorla Minore byla v sobotu 30. března stopětačtyřicítka, která vyšla Lauře Najmanové. Česká jezdkyně v sedle Fhorly nechybovala a obsadila osmé místo. Vítězství v soutěži do 140 centimetrů slavil Kamil Papoušek.
30.03.2024 17:41  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Lukáš Najman  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Ten sedlal v druhém nejvyšším parkuru dne hnědáka Stakki-Boye KL. Dobrý výkon podal ve finále pro sedmileté koně, v němž skončil s Izzabellou po rozeskakování pátý. Šesté místo zapsal pak s koněm Clear Casallem T v závěru túry pro šestileté. V této soutěži dovezl jednu chybu stejně jako osmá Sofie Najmanová s valachem Skyfall Dwerse Hagen. 
 
V dvoufázovém skákání do 130 centimetrů nechybovala Nyna Bartoňková s Cradem von Wichenstein a dojela pátá, o tři příčky za ní pak skončila rovněž bezchybná Laura Najmanová s Nativiem.
 

Výsledky najdete pod tímto odkazem




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE