reklama 11D

Lokotrans posílil překážkovou část stáje, do Újezdu míří dva Francouzi

ikonka

Zajímavý doběh měla z českého pohledu prodejní steeplechase Prix Harry la Montagne (3700 m, 20 000 eur) na čtvrtečním mítinku ve francouzském Pau. První dva koně v cíli Jacka Top a Bonitu de la Serre, koupila stáj Lokotrans majitele Karla Jalového.
26.01.2024 15:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Foto: France Galop  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Obě nové akvizice růžovo-bílých barev na sebe v letošním roce narazily už podruhé a pokaždé se tak stalo v prodejních steeplechase na dráze v Pau. 8. ledna na 3400 metrů i o sedmnáct dní později na 3700 metrů přitom dvojice doběhla ve stejném pořadí. Tentokrát však musel Jack Top v sedle s Leem-Paulem Brechetem bojovat a klisnu, kterou při vstupu do sezony deklasoval o sedm délek a tentokrát jí dával 5 kilogramů, porazil až na cílové čáře.

Vítězný svěřenec trenéra Gabriela Leenderse zahájil kariéru loni v létě přímo na překážkách a od té doby nasbíral dvě vítězství a tři umístění ze šesti startů. Stáj Lokotrans za něj ve čtvrtek zaplatila 18 255 eur.

Dosud nezvítězivší Bonita de la Serre, získaná do Česka za 11 222 eur, absolvovala kromě dvou druhých míst za svým novým stájovým kolegou ještě dva další starty. Její dosavadní trenér Jean Luc Pelletan má s českým turfem jednu přímou zkušenost, v roce 2002 přijel na České derby se svým svěřencem Linusem v majetku Františka Hrubého.




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE