reklama 11B

Koně a lidé 1/2022: Série o výcviku a sebepoznání. Pohodový život koní

ikonka

/PR článek/ S lednovým číslem časopisu Koně a lidé se nudit nebudete. Dozvíte se, co potřebují koně, aby měli pohodový život, či podle čeho si vybírat trenéra, aby byly tréninky přínosné pro vás i koně. A nejen to.
18.01.2022 09:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Víte jaký je rozdíl mezi albínem a běloušem? Po přečtení článku od Kláry Ničové v lednovém čísle časopisu Koně a lidé je rozlišíte na první pohled. 
 
Seriál o pozitivním posilování se tento měsíc zaměří na to, když chce kůň trénovat až příliš a potřebujete jeho chuť k práci přece jenom trochu snížit. První díl z nové série článků o výcviku a sebepoznání se zaměří na napětí a stres. Věra Bakalářová z Equitat vysvětluje, jaké mohou být projevy a příčiny nekomfortu a čeho si při práci s koňmi všímat. 
 
Peruán. Jméno, které znají i ti méně dostihově vzdělaní. Životní příběh legendy a trojnásobného vítěze Velké pardubické představuje Ing. Eva Kopečná. Dostihové nadšence určitě zaujme i článek z natáčení Českem na koňském hřbetu, kde bratři Martin a Ondřej Krausovi navštívili, mimo jiné, dostihové závodiště v Pardubicích. U filmu zůstaneme i v dalším článku, kde Nikola Kováříková představí práci s kočárovými a tažnými koňmi při natáčení.
 
Pokud přemýšlíte nad doplněním knihovny, tak se vám jistě bude hodit recenze Drezurní cviky – správné ježdění, která se v roce 2020 dočkala vydání v českém jazyce. 
 
Víte, jak poznat kvalitní objemové krmivo a jaké mají jednotlivé druhy výživové vlastnosti? To a spoustu dalších informací se dozvíte v článku, který si pro vás připravila Ing. Denisa Tichá v dalším díle seriálu o výživě koní.
 
A to není vše, ještě mnohem více si přečtete v lednovém čísle Koně a lidé! Kde a jak si můžete časopis koupit či předplatit, najdete na adrese www.konealide.cz.
 
/PR článek/



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE