reklama 11A

Kocurová o CVI Saumur: Cvičím dva týdny na jiném koni, ještě to není ono

ikonka

Kateřina Kocurová absolvovala svůj první letošní start na mezinárodních závodech. O velikonočním víkendu soutěžila na CVI3* v Saumuru ve Francii, kde se sjela silná konkurence. Česká reprezentantka cvičila s jiným koněm než obvykle.
01.04.2024 19:38  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Julia Schwartz  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Ve Francii závodila s Cairem pod vedením lonžérky Claudie Doller-Ossenberg-Engels. Celková známka za všechna kola měla hodnotu 6,437, což stačilo na dvanácté místo. „Cvičím na tomto koni zhruba dva týdny, protože můj onemocněl, takže to nebylo úplně ono. Ale holt první závody v sezoně…“, okomentovala výsledek Kateřina.
 
Vítězkou se stala Němka Annemie Szemes, která s Rubiniem zapsala známku 7,633. Vysoké hodnocení dostal vítěz tříhvězdové kategorie mužů Theo Gardies z Francie. Cvičil s koněm Sir Sensation a dostal od rozhodčích známku 8,274.
 

Výsledky jsou ZDE




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE