reklama 11A

Co dělat, když se koni nechce trénovat, poradí časopis Koně a lidé

ikonka

/PR článek/ Jak přistupovat ke koni, který nemá zájem s vámi pracovat? Kdo byl Ribelino? Jak se vyrábí provazové vybavení pro koně? Nejen tato témata a informace přináší oblíbený měsíčník Koně a lidé. Pojďte nahlédnout do obsahu prosincového vydání.
05.12.2021 15:40  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V uplynulých dnech vyšlo poslední letošní číslo časopisu Koně a lidé. Seriál o pozitivním posilování se tento měsíc zaměří na to, když se zdánlivě nedaří a kůň nemá zájem o spolupráci s člověkem.
 
Eva Kopečná představí Ribelina, líbivého hnědáka a vítěze Velké pardubické z roku 2015. V prosincovém vydání si také můžete přečíst recenzi na knihu Kdyby koně mohli křičet – ta se věnuje tématu, které se týká všech, co mají s koňmi něco společného. 
 
Čas přihlášek na střední a vysoké školy se blíží. Láká vás se věnovat koním na odborné úrovni a pomáhat jim? V aktuálním čísle Koně a lidé se dozvíte, jak se stát veterinářem koní a co taková práce obnáší. Na tento článek navazuje rozhovor s MVDr. Dominikou Švehlovou o vzdělání veterináře v České republice.
 
Jestliže vás naopak lákají světla reflektorů, tak vás jistě zaujme článek, jak se vybírá kůň do filmu a rozhovor s Romanou Hájkovou, která pracuje jako Horse master. Ing. Denisa Tichá se tento měsíc podívá zpátky do minulosti na to, jak se krmili koně na začátku 20. století a srovná dřívější zvyklosti s výživou dnešních koní. 
 
Dále se dozvíte další perličky ze zákulisí seriálu Českem na koňském hřbetu, čím je dáno zbarvení koní či jak vybírat westernové sedlo. Nechybí ani oblíbená rubrika Návštěva stáje, kde si můžete přečíst o JS Reja, která sídlí na kopci s pohádkovým jménem Loupežník.
 
A to není vše, ještě mnohem více si přečtete v prosincovém čísle Koně a lidé!
 
/PR článek/ 



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE