reklama 11A

Anně Marii Vítek se dařilo při CSI v Olivě. Ve finále Gold Tour byla osmá

ikonka

Pěknou osmou příčku obsadila Anna Marie Vítek v sedle hřebce Black Jack Ixe při sobotním finále kategorie Gold 3. Základní parkur s překážkami vysokými do 145 centimetrů překonala bez penalizace, v rozeskakování pak jednou chybovala.
16.03.2024 20:39  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytla Anna Marie Vítek, V-Team Prague (ilustrační foto)  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Anně Marii Vítek se dařilo i s klisnou Chacco's Amke při dvoufázové soutěži do 140 centimetrů v rámci túry Gold 2. Obě fáze dokončila s nulou na bodovém kontě a čas té druhé 34,63 sekundy jí zařadil na patnáctý řádek výsledkové listiny.
 
Jak se dařilo dalším českým jezdcům se můžete podívat POD TÍMTO ODKAZEM, kde najdete kompletní výsledky.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE