reklama 11A

Výborný vstup Marka Kluse do Gold Tour na CSI v polských Jakubowicích

ikonka

Na dvou evropských kolbištích závodí během prvního červencového týdne čeští parkuroví jezdci. V polských Jakubowicích se daří Markovi Klusovi, a nejen jemu. V Rakousku ve Wr. Neustadtu pokračují Češi už na druhém CSI v řadě.
04.07.2019 20:25  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Klus zahájil CSI Jakubovice bez chyb

 

V Jakubowicích v Polsku začaly ve středu 3. července za české účasti mezinárodní závody CSI. V první soutěžní den byla nejvyšším parkurem stopětadvacítka v rámci CSI1* Medium Tour. Tu dokončily čistě Nikola Bielíková s Canturou a Sabrina Tovarnak s Donaldem 567. 
 
O den později zajela bezchybný parkur Malé túry CSI1* do 120 centimetrů Michaela Hasnedlová na Capri FZ i Nikola Bielíková s Droverem. V juniorském CSIJ se blýskla Eliška Hasnedlová na Vepoře třetím místem ve stotřicítce. V bronzové túře na stejné obtížnosti dojela Sabrina Tovarnak s Fidrokou šestá. Bez trestných bodů překonala kurz i Eliška Hasnedlová s Feegasem. 
 
Odpolední program přinesl vyšší rundy. Ke slovu se tak dostal také Marek Klus. Nejprve se Solidatem bral druhé místo v Silver Tour. Ve stočtyřicítce v rámci Gold Tour pak s Carebisem obsadil po bezchybném výkonu čtvrté místo.
 

Ve Wr. Neustadtu se dařilo mladým koním

 
V Rakousku se už druhý víkend v řadě závodí ve Wr. Neustadtu. Kamil Papoušek tam v úterní soutěži pro sedmileté koně obsadil sdílené první místo s valachem Great Feeling. Totéž se mu podařilo na parkuru pro pětileté s Cherradem. Také středeční soutěž CSIYH sedmiletých koní Kamilovi Papouškovi vyšla s Great Feelingem. Opět nechyboval a bral první sdílenou příčku. Alžbětě Malcové se, stejně jako minulý týden, daří v Elite Tour, což je runda s překážkami do 110 až 120 centimetrů.   
 

Výsledky z Wr. Neustadtu jsou ZDE, na výsledky z Jakubowic se dostanete TADY

Foto: Zenon Kisza





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE