reklama 11D

Přijeďte do Všetic na Talkshow EquiRadia i generálku na Silvestra 2022

ikonka

V pátek 30. prosince se ve Všeticích u Netvořic koná tradiční generálka na Silvestra. Od 18:00 hodin tam bude také probíhat natáčení dalších dílů Talkshow EquiRadia. Mezi hosty budou Johana a Hana Vášáryovy, Miloslav Příhoda či Vladimír Malák.
29.12.2022 15:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Talkshow EquiRadia s Alešem Suchánkem a Josefem Malinovským je poměrně novým projektem, který má za sebou zatím pouze jedno natáčení, dva odvysílané a jeden neodvysílaný díl z Hořovic. Další dvě až tři pokračování vzniknou v pátek 30. prosince na Statku Všetice.
 
„Jsme moc rádi, že první dvě epizody Talkshow EquiRadia s Natálií a Alešem Opatrnými, respektive s Ivetou a Petrem Eimovými měly u posluchačů velký ohlas. Věříme, že nejinak tomu bude v případě třetího dílu s Adélou a Jitkou Opatrnou, jenž ještě čeká na svoji rozhlasovou premiéru. Příznivci tohoto druhu zábavy však mají možnost být u toho osobně. Druhé natáčení jsme spojili s tradiční generálkou na Silvestra ve Všesticích. Tentokrát se s námi přijedou pobavit Hana a Johana Vášáryovi a ke stolu s mikrofony usednou i Miloslav Příhoda a hostitel Vladimír Malák,“ prozradil v předstihu Aleš Suchánek.
 
„Abychom neblokovali velkou část večera, který je převážně o volné zábavě, tak první část talkshow začne již v 18:00 hodin a další budou následovat tak, abychom zhruba do 20:00 hodin měli vše zaznamenané. Poté již přijde na řadu předsilvestrovská párty pod taktovkou Ludvíka Jandourka,“ doplnil Suchánek.
 

Nepřehlédněte: Připomeňte si předešlé Talkshow EquiRadia v našem archivu

 
Určitě je dobré připomenout, že se jedná o pořizování audio pořadů, a tak z pohledu diváků jde o zcela anonymní záležitost. Samozřejmě případná zvuková kulisa v podobě reakcí publika je vítána. Kdo dorazí osobně, určitě uslyší i to, co ve vysílání nakonec nebude. 
 
Místem natáčení je restaurace Hotelu Všetice (Všetice 6, 257 44 Netvořice). Ubytování se snídaní lze zarezervovat na e-mailu: recepce@vsetice.cz. Cena za lůžko ve vícelůžkovém pokoji je 800 Kč, jednolůžkový pokoj stojí 1.200 Kč včetně snídaně.
 

Stránku události na Facebooku najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

 
Foto: poskytl Statek Všetice



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE