reklama 11A

Olympijská jiskra zažehnuta: Trunda získal důležité body do žebříčku

ikonka

Skvělého úspěchu dosáhl český reprezentant v jezdecké všestrannosti Miroslav Trunda při mezinárodních závodech v rumunském Floresti. V náročné soutěži CCI4*-L skončil na pěkném třetím místě a zvýšil svoji šanci kvalifikovat se na olympiádu do Paříže.
24.09.2023 19:36  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Miroslav Trunda vyrazil v druhé polovině září do rumunského Floresti s jasným cílem – absolvovat co nejlépe soutěž CCI4*-L a získat maximum možných bodů do olympijského žebříčku.
 
Hned v úvodní drezuře předvedl solidní výkon v sedle klisny Shutterflyke, s níž obdržel 38,9 bodů. S druhou jeho klisnou Trnkou-Ruf dokončil drezurní úlohu se 40,6 trestnými body a po prvním dni byl mezi deseti účastníky na 7. a 8. místě.
 

Psali jsme: Miroslav Trunda si při CCI4*-L v rumunském Floresti výrazně polepšil

 
V sobotním krosu si však se Shutterflyke výrazně polepšil, když terénní zkoušku překonal jen s 5,6 body za čas. V součtu s ní měl po dvou dnech 44,5 bodů a poskočil na čtvrté místo za dvěma španělskými jezdci a reprezentantem Finska. 
 
Na třetího Španěla Francisca Gavino Gonzaleze s koněm Ultrasource del Cerro 35 ztrácel jen necelé dva body, a tak měl šanci, že když zajede dobře parkur, mohl by se posunout ještě o příčku výš. To se mu nakonec podařilo. „Gonzalez udělal dvě chyby, zatímco já jen jednu. Získal jsem tak 64 olympijských bodů, což mě prozatím řadí do čela naší céčkové skupiny,“ spokojeně konstatoval Miroslav Trunda.
 
Foto: poskytl Miroslav Trunda



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE