reklama 11A

Kolbiště ZH Písek je zkolaudováno. Rekonstrukce vyšla na 27 milionů Kč

ikonka

Zemský hřebčinec v Písku oficiálně otevře v úterý 13. srpna nově zrekonstruované kolbiště. Zkolaudováno bylo v pondělí a již druhý den se na něm uskuteční 6. kvalifikační kolo KMK. „Rekonstrukce vyšla na 27 milionů korun,“ prozradil Ing. Kratochvíle.
12.08.2019 11:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Původně se nově zrekonstruované kolbiště Zemského hřebčince v Písku, jehož rozměry jsou 45 x 100 metrů, mělo otevřít již v létě 2018, ale kvůli průtahům se stavební firmou došlo nakonec k ročnímu zdržení. 
 
„Rekonstrukce probíhala na několik etap. Povrch, tribuny a věž rozhodčích vyšly zhruba na milion eur. Zvlášť se rekonstruovala budova pro občerstvení, kde byly náklady kolem dvou milionů korun. Celkově to je necelých dvacet sedm milionů včetně daně z přidané hodnoty,“ prozradil ředitel Zemského hřebčince v Písku, Ing. Karel Kratochvíle.
 

PSALI JSME: Zemský hřebčinec Písek rekonstruuje kolbiště

 
Již v úterý 13. srpna bude nově zrekonstruovaná závodní aréna hostit 6. kvalifikační kolo Kritérií mladých koní 2019 v parkurovém skákání. Jednou z dalších akcí je od 24. do 25. srpna mistrovství České republiky Working Equitation pod hlavičkou Czech Society for Working Equitation a velkým lákadlem pro návštěvníky bude zajisté Chovatelský den ZH Písek konaný v sobotu 31. srpna. Ve dnech 13. až 15. září tam pak proběhne finále Kritérií mladých koní ve skocích. 
 
Podrobnosti o všech plánovaných akcích konaných v píseckém hřebčinci najdete na adrese www.zemskyhrebcinecpisek.cz
 
Foto archiv ZH Písek



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE