reklama 11B

Kamil Papoušek opět vyhrál v Arezzu. Ondřej Zvára přidal třetí místo

ikonka

Další vydařený den mají za sebou čeští jezdci, kteří se účastní závodů CSI v Arezzu. Ve čtvrtek 14. března zaznamenali několik čistých výkonů a umístění. Kamil Papoušek má další trofej z CSIYH a Ondřej Zvára dojel třetí v Silver Tour do 140 cm.
14.03.2019 17:25  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Ondřej Zvára s Cardiffem Dwerse Hagen Z. Foto: archiv jezdce
 
Čtvrtek 14. března nabídl jezdcům, kteří se účastní CSI v Arezzu na výběr z celkem sedmi soutěží. Pro mladé koně byly připraveny parkury ve všech třech věkových kategoriích v rámci CSIYH. Kurz pro pětileté koně překonali čistě Zdeněk Žíla s Cadillacem i Cannorem, Miroslava Štovíčková s Jaydenem a Kamil Papoušek s Cherradem. Všichni se podělili ex aequo o první příčku.
 
Kamil Papoušek si navíc připsal už druhé vítězství v CSIYH, když s šestiletou hanoverskou klisnou Charlyn dojel do cíle bez trestných bodů v nejlepším čase. 
 
Čeští reprezentanti se neztratili ani v dalších soutěžích. Ve stotřicítce v Silver Tour nechybovaly Miroslava Štovíčková na El Rocco ani Nikola Bielíková s Veporou.
 
Ve stopětatřicítce si Aleš Opatrný připsal třetí místo v sedle Sangris Boye a s Forewerem dokončil bez chyb parkur do 140 cm, čas stačil na třicáté místo. 
 
Závěrečná Silver Tour s překážkami do 140 cm vyšla nejlépe Ondřejovi Zvárovi, který s hřebcem Cardiffem Dwerse Hagen Z dokončil na třetím místě. Kurzem projel bez zaváhání v čase 65,75 sekundy. Vítěz Ital Emilio Bicocchi na Evitě Sg Z zaznamenal čas 63,83 sekundy.
 

Kompletní výsledky najdete ZDE





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE