reklama 11D

III. Pedro Torres Academy Cup 2021 s rekordním počtem Masters jezdců

ikonka

/PR článek/ Do areálu LOWE Obořiště se v říjnu začnou sjíždět jezdci Working Equitation z celé Evropy, protože od 15. do 17. října tam budou konat mezinárodní kvalifikační závody na mistrovství světa Working Equitation ve Francii v roce 2022.
05.10.2021 16:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V areálu LOWE Obořiště Budete mít příležitost vidět od 15. do 17. října ty nejlepší jezdecké dvojice Working Equitation. V nejvyšší třídě obtížnosti (ve třídě Masters) jich uvidíte rovnou dvanáct. To je nejvíce v historii závodů WE v České republice. 
 
Letošní WE závody Pedro Torres Academy Cup jsou třetím ročníkem závodů Working Equitation pod záštitou Czech Society for Working Equitation (CSWE) a jako každý rok to budou závody Working Equitation tradiční, kompletní a kvalitní. Přesně tak, jak spolek CSWE zodpovědně přistupuje k disciplíně Working Equitation. 
 
Jako jediné mezinárodní závody WE v České republice jsou tyto závody kompletní – tedy skládající se ze všech čtyř testů Working Equitation: drezurní test, test ovladatelnosti, test rychlosti a test s dobytkem.
 
V příjemném, rodinném prostředí LOWE Obořiště nedaleko Prahy budete moci vidět všechny čtyři testy v podání těch nejlepších jezdců Working Equitation v Evropě! To si nenechte ujít, určitě bude na co se dívat! A aby vám nic neuteklo, nezapomeňte pravidelně sledovat stránky závodů na adrese www.pedrotorresacademycup.com, kde najdete aktualizovaný časový plán závodů.
 
Text: Lenka Šteklová
Foto: Magdaléna Straková, Martin Hašek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE