reklama 11D

Češi třetí v Poháru národů! Emma Augier de Moussac dvakrát bez chyby

ikonka

Skvělého výsledku dosáhli čeští parkuroví reprezentanti v sobotním Poháru národů při mezinárodních závodech CSIO3* v italském Gorla Minore. Nejvíce našemu týmu pomohla Emma Augirer de Moussac, která s Divou zajela dvě čisté jízdy.
24.04.2021 15:29  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Češi v týmové soutěži Poháru národů při CSIO3* Gorla Minore nasbírali celkem 11 trestných bodů, z nichž pouze dva zaznamenali v prvním kole. 
 
Filip Doležal v sedle valacha Coup de Coeur Gp Madame Z v prvním kole zaznamenal 9 trestných bodů, které se nakonec škrtaly. Emma Augier de Moussac s klisnou Divou zaznamenala nulu a bez chyby šli i zbývající dva účastníci. Alena Machová s Chacco Bellou a Ondřej Zvára s Quimerem M však zapisovali po jednom trestném bodu za překročení času. Ty tak byly jedinou penalizací v prvním kole. 
 
V druhé části soutěže Filip Doležal zapisoval po jedné chybě a překročení času 5 trestných bodů, Emma Augier de Moussac zopakovala nulu, Alena Machová chybovala jednou a Ondřej Zvára dvakrát. Jeho osm bodů se tak škrtalo a zbylo jich devět, resp. v součtu jedenáct. To stačilo na skvělou třetí příčku. 
 
Druzí byli s šesti body Britové a z vítězství se radovali reprezentanti Francie. Na jejich kontě zůstaly jen čtyři body z prvního kola. 
 
Na nemedailových pozicích dokončili čtvrtí Švýcaři, pátí Španělé, šestí Němci, sedmí Italové, osmí Rakušané, devátí Nizozemci, desátí Argentinci a poslední Slováci.
 
Foto Markéta Šveňková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE