reklama 11A

Cenu města Olomouce 2019 vyhrál Vladimír Tretera. Aberl byl rychlejší

ikonka

Sedm dvojic postoupilo v neděli 26. května do rozeskakování parkurové Ceny města Olomouce. Z vítězství se radoval Vladimír Tretera na Gangsterovi V/H Noddevelt, který byl jedním ze tří bezchybných jezdců i v rozeskakování.
26.05.2019 19:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Ze sedmi postupujících do rozeskakování Ceny města Olomouce dokázali čistý výkon zopakovat jen tři. Tomáše Aberleho s Athenou 1 chyba v závěrečné části soutěže musela mrzet nejvíce, neboť se tím připravil o prvenství. Jeho čas 29,70 sekundy byl totiž ze všech nejrychlejší.
 
Nulu si udržel Ján Cigán mladší s Djerbou, ale i Marek Hentšel v sedle Trenda Densendam Z. Oba nakonec překonal úplně poslední startující Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noddevelt. V jeho případě se časomíra zastavila na hodnotě 30,18, což bylo téměř o sekundu dříve než v případě Marka Hentšela. Ján Cigan ze Slovenska měl navrch ještě o více jak dvě vteřiny. 
 
Pěkné výkony předváděla v Olomouci také Tina Šalková. Ta byla mezi dekorovanými s oběma svými svěřenci – Digerem a Dartaňanem 1. Skončila s nimi na pátém a šestém místě poté, co v rozeskakování vždy jednou chybovala. Poslední účastnicí rozeskakování byla Slovenka Táňa Hatalová s Eldoradem, jež zaznamenala v závěru dvě shození.
 
Pokud jste neměli možnost sledovat živé vysílání EquiTV.cz, můžete se těšit již brzy na nezkrácený videozáznam nebo televizní zpravodajský souhrn.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE