reklama 11A

Zduchovice hostily Drezurní šampionát

Ve Zduchovicích se ve dnech 29. – 31. července uskutečnily třídenní drezurní závody, a to včetně sedmi dvoukolových šampionátů pro děti a juniory. V nejtěžší soutěži stupně S vypsané pro juniory se nejvíce dařilo Zuzaně Balouškové…
01.08.2016 10:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Junioři bojovali celkem ve třech úrovních, a to na stupních Z-S. Právě v S kategorii se oba dva dny nejvíce dařilo Zuzaně Balouškové s Lipton Samba. První kolo dokončila tato dvojice za 65,294 % a v druhém kole podala ještě lepší výkonpodobě 67,250 %. Druhá skončila Daniela Goršková (Edie) před třetím Robertem Čapkem (Delta Force 1).

juniorském šampionátu „L“ se nejlépe předvedla Barbora Zourková a Fénix (65,806 %) a při úrovni „Z“ nenašla přemožitele Zuzana Houšková a Winni (67,454 %).

rámci pony úloh se uskutečnily dvě kategorie, a to pro mladší a straší jezdce. Mezi jezdci do 12 let se nejlépe předvedla Anna Procházková a Grenadier, která jako jediná podala oba dva dny výkon nad 70 %.  Ve starší kategorii 13-16 let si pro první místo dojela Karolína Gálová a Gabriel 1 (66,053 %).

Pro děti byl připraven šampionát na úrovni Z a L. V nižší úrovni udržela první příčku po prvním kole Markéta Lipinská a Niria (62,800 %). V rámci úrovně „L“ zvítězila Eliška Skřivanová a Velvet 6 (66,243 %).

rámci drezurních závodů se uskutečnily také soutěže KMK a paradrezura. V paradrezuře stejně jakoKrálovicích zvítězila ve všech úlohách Anastasja Vištalová. V rámci KMK, kdy se pro každou kategorii uskutečnily dvě soutěže, se z vítězství radovali: 4letý Augustus vedený Torstenem Grosse-Fresse) a 5letá Wild Rose se stejným jezdcem. Pouze šestiletý ročník měl odlišné vítěze, a to Exellenta van de KempenhoeveTerezou Hábovou a HeidekrugAdélou Neumannovou.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE