reklama 11A

Vaňková si z Itálie odvezla část kvalifikace na ME

Česká mladá reprezentantka Barbora Vaňková závodila ve dnech 19. – 21. května na mezinárodních závodech CCIP1* v italském Pallare Savona. Jezdkyně si jela především pro splnění kvalifikace na mistrovství Evropy, což se jí nakonec podařilo…
21.05.2017 20:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Aktualizace 22.5.

Jezdkyně má bohužel splněnou pouze část kvalifikace na evropský šampionát. K úplnému splnění chybí dvojici ještě dokončení soutěže CCIP2* v kvalifikačních limitech, jak stojí uvedeno v pravidlech. 

Původní text

Barbora Vaňková sedlala svého ponyho Liptona Sinaje a do závodů všestrannosti vstoupila dobře zajetou drezurní úlohou, a to s výsledkem 47,5 trestných bodů. V terénní jízdě neměla s překážkami nejmenší problém, stejně tak s časem. Naopak měla ještě slušnou rezervu. Nepřipsala si tak žádný další trestný bod.

Díky tomu žila stále naděje na splnění kvalifikačních podmínek. V neděli pak na parkuru dvojice pouze jednou chybovala. Unikla jim sice těsně první příčka, ale Barbora Vaňková se mohla radovat nejen z druhé pozice, ale především splněné kvalifikace na evropský šampionát.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE