reklama 11A

Úspěšný vstup Sáry Vingrálkové do CSI2* v Lublinu

ikonka

Sára Vingrálková má za sebou úspěšný vstup do závodů CSI2* v polském Lublinu. V první soutěži velké túry s překážkami do 140 cm dojela bez trestných bodů na osmé příčce. Dařilo se jí také ve střední rundě. Bezchybně začal v Big Round i Aleš Opatrný.
15.02.2018 17:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Česká republika má na CSI2*, které se koná od 15. do 17. února v Lublinu, dva zástupce: Sáru Vingrálkovou a Aleše Opatrného. 
 
V úvodu sportovního programu mítinku, jenž je součástí Cavaliada Tour, se výborně prezentovala Sára Vingrálková, a to při všech svých startech. V dvoufázovém skákání střední rundy do 130 cm, v němž sedlala dva koně, dosáhla lepšího výsledku v sedle Kas-Sini DC. S tím překonala obě fáze čistě a dokončila na 10. příčce. S Celanou Z obsadila 13. místo.
 
Ve čtvrtek 15. února se jela také první soutěž velké rundy. V té se Sára Vingrálková blýskla v sedle hnědáka Oscar de Fontaines, když projela cílem bez trestných bodů v čase 61,77, který stačil v konkurenci sedmdesáti dvojic na 8. místo. V soutěži se představil také Aleš Opatrný s Fakirem. Ani on na překážkách do 140 cm nechyboval, ale inkasoval 1 trestný bod za překročení stanoveného času, což znamenalo 23. příčku.
 

Výsledky z CSI Lublin můžete sledovat ZDE 

Ilustrační foto: Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE