reklama 11A

Sobotní pokračování Národního Poháru v Hradištku

Během sobotního dne 16. září se v Hradištku u Sadské konaly vedle otevřených soutěží také druhá kola v rámci Finále Národního poháru ČJF dětí a mládeže v drezuře. Jezdci se představili v mnoha kategoriích, a to včetně paradrezury…
16.09.2017 21:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nejmladší kategorii jezdců na pony ve věku 8-10 let se velice daří Michaele Podešvové, která s poníkem Furia 1 zajela nejlepší úlohu nejen v pátek, ale také v sobotu. V průměru má po dvou kolech 67,981 %, do třetího kola však vstupuje poměrně s malým náskokem.

Julie Pásková, která se účastnila i letošního mistrovství Evropy, zatím s poníkem Fleuramos Sem vede v kategorii jezdců na pony ve věku 8 až 16 let. Po dvou kolech má na kontě 68,576 %. V třetí pony kategorii jezdců 11 – 13 let se po sobotě dostala do čela Lucie Procházková a Liptom Samba s průměrným hodnocením 71,667 %. Dvojice byla po pátečním dnu sice druhá, sobotní úlohu však zajeli velice dobře.  

Mezi dětmi se díky dobré sobotní jízdě těší z průběžné první pozice Jana Táboříková s Janne 1, která na čele vystřídala Elišku Skřivanovou s Velvet 6. V juniorské kategorii je pak těsně na první pozici Veronika Navrátilová a Calibra 1. Jedná se však o nejvyrovnanější kategorii.

Naopak ve finále Paradrezurního poháru je s přehledem na prvním místě Anastasja Vištalová s Dominique 1. Po dvou kolech má na kontě 71,756 % a jejich náskok je větší než šest procent. V Paradrezurním poháru Novice je na čele Vladimír Votřel a Rokos.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE