reklama 11B

Příhoda průběžně čtvrtý při Strzegom Horse Trials

ikonka

Největší závody ve všestrannosti, které se v polské Strzegomi v tomto roce konají, Strzegom Horse Trials odstartovali během čtvrtečního dne 28. června. Na startu jsme měli také několik českých jezdců. Čtvrtý je průběžně Miloslav Příhoda…
28.06.2018 20:07  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Během čtvrtečního dne se uskutečnily drezurní zkoušky některých soutěží. Zatímco jezdci v nejtěžší úrovni CICO3*, tedy Poháru národů, nastoupí na start až v pátek, například účastníci CCI2* již mají drezurní zkoušku za sebou. A právě v této soutěži se můžeme těšit z hezkého českého výsledku.

Pěkné čtvrté místo si totiž po drezuře drží Miloslav Příhoda v sedle koně Ferreolus Lat, když obdržel od rozhodčích 30,00 trestných bodů. Na první pozici jezdec ztrácí 4,9 trestných bodů.

 Na startu se představil také druhý český reprezentant Petr Lacina. Tomu s klisnou Kamikatze patří zatím 13. pozice, když mají na kontě 43,10 trestných bodů.

Drezurní zkoušku mají za sebou i jezdci v rámci CCI1*. Z české ekipy si zatím nejlépe stojí Eliška Opravilová, která s valachem Dunkas A získala 33,40 trestných bodů a zatím je patnáctá.

V početně obsazené soutěži CIC2* se na startu ukázala první polovina jezdců, a to včetně dvou českých zástupců. Těm se však nepodařilo zasáhnout do elitní desítky. Nejlépe je zatím taktéž na patnácté pozici Martin Maivald a Gidran XXI-2/Růžena.

Drezurní úlohy ve zbylých soutěžích se odjedou během pátečního dne.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE