reklama 11A

Příhoda po krosu třetí při Strzegom Horse Trials

ikonka

Během sobotního dne 30. června se v polské Strzegomi v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti Strzgeom Horse Trials uskutečnily krosy i skokové zkoušky. V soutěži CCI2* si výborné třetí místo zatím drží Miloslav Příhoda…
30.06.2018 18:26  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Český reprezentant Miloslav Příhoda si drží výborné třetí místo v soutěži CCI2*. V ní sedlá koně Ferreolus Lat. Terénní jízdu zvládli velice dobře, obdrželi pouze penalizaci za překročený časový limit. Na konto si tak během soboty připsaly 10,80 trestných bodů. Nikdo ze startujících však nedokončil připravenou trasu terénní jízdy v časovém limitu.

Česká dvojice má tak po dvou dnech na kontě 40,80 trestných bodů. Lepší je se dvěma koňmi pouze Sara Algotsson Ostholt. Miloslav Příhoda ztrácí na druhé místo aktuálně 6 bodů, na první pak 6,4 bodu.

Češi se dále umístili v elitní desítce v národních soutěžích. O první místo se díky bezchybnému projevu na parkuru stále dělí v soutěži P-2 Miloslav Příhoda (Eldorado) a Miroslav Trunda (Riviera). Na startující v národních soutěžích bude čekat v neděli kros.

V nejnáročnější soutěži CICO3* Pohár národů si první místo stále drží Francie, když má na kontě 107,80 trestných bodů. Na druhé místo se posunula Velká Británie. Právě Britové totiž předvedli nejlepší výkon v sobotních krosech. Celý britský tým se tak dostal z páté pozice do kontaktu s nejlepším týmem. Nyní nemají daleko ani na první příčku, na kterou ztrácí pouze 3,60 trestných bodů. Třetí jsou zatím k velké radosti domácích Poláci.

Pouze dva jezdci si v sobotu připsali v soutěži CICO3* na konto nula trestných bodů, jedním z nich byla právě britská reprezentantka Alice Dunsdon. Pomohla tak nejen svému týmu. Mezi jednotlivci se posunula z patnácté pozice na třetí.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE