reklama 11D

Pátý ročník Koně pomáhají ve znamení hvězd

Letos se koná již pátý ročník Jezdeckého představení Koně pomáhají, které lze snadno popsat slovy emoce, krása, hudba, elegance, dobročinnost. Letos v nové podobě jako Jezdecký muzikál se akce uskuteční dne 22. července v pražském areálu PN Bohnice…
28.06.2017 11:08  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Z počátku nadšeně živelná akce s velkým otazníkem se časem proměnila v nádherné, profesionální a velmi oblíbené jezdecké představení, jehož hlavní cíl zůstává neměnný - přinést divákům krásný zážitek a tím pomoci ostatním.

„Za uplynulé a čtyři ročníky máme sbírku nádherných vzpomínek, úžasných momentů, na které se nezapomíná. Za čtyřmi ročníky ale také stojí jedno opravdu velmi důležité číslo - 338 632 Kč, částka, kterou koně předali NF Kapka naděje celkem,“ zmínila hlavní organizátorka Pavlína Vacátková.   

Letošní novinkou je místo konání, a tím je Praha, park v areálu PN Bohnice. Kromě NF Kapka naděje, se podpoří také Středisko hipoterapie PN Bohnice. O hudební zážitek se postará skladatel a zpěvák pan David Deyl, moderování se opět ujme Vojta Efler a Dana Kusebauchová.  Těšit se můžeme i na Vendulu Pizingerovou, prezidentku NF Kapka naděje, známé i neznámé umělce z jezdeckého světa a zástup krásných koní mnoha plemen chovaných nejen u nás, premiérově přijede i vzácná návštěva z Německa.

Středisko Bohnice je jedno nejlepších rehabilitačních pracovišť u nás. Hlavním cílem je socializace klientů, vytvoření a upevnění žádoucích návyků dle povahy jejich onemocnění a vytvoření vztahu ke koni, k prostředí i k lidem. Hlavní část klientely tvoří děti i dospělí s neurologickými a ortopedickými poruchami.

Vstupné bude v plné výši předáno NF Kapka naděje. Generálním partnerem projektu Koně pomáhají 2017 je společnost Mercedens-Benz Česká republika.

Na promo video se můžete podívat TADY. Na stránky akce se dostanete ZDE, případně můžete navštívit Facebook s názvem Koně pro Kapku.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE