reklama 11C

Luxusní tombola na plesu Jezdci v gala

Opravdu velmi atraktivní tombola čeká na návštěvníky plesu Jezdci v gala, který proběhne 25.2. v Radiopaláci. První cenou jsou např. luxusní pánské hodinky Royal London od Wolf System, na dámy čekají krásné jezdecké šperky Poukar… AKTUALIZACE 14.2.
14.02.2012 10:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Luxusní pánské hodinky či jezdecké šperky. To je jen zlomek výher v tombole na plesu Jezdci v gala. Foto Josef Malinovský
 
 
Mezi nevšední výhry bude jistě patřit lekce póla v Ostrově u Chlumce nad Cydlinou, víkendový pobyt v hotelu Panská lícha v Brně nebo masáž pro koně.
 
Ke slavnostnímu večeru patří láhev sektu a tak společnost Wolf System věnovala dvě dárkové kazety . skleniček. Společnost Dance and Jump si pro vás nachystala bundu, mikinu, tričko, podsedlovou dečku či dárkové balíčky s kosmetikou. Atraktivní ceny připravil i třetí z hlavních partnerůspolečnost Gigasport Průhonice ve spolupráci se značkou Horze: kvalitní nepromokavou deku pro koně, podsledlovou dečku, resp. kšiltovky a vodítka.
 
Od společnosti Cymedica se vedle přípravků Amix Equine Joint Care můžete těšit na tři odpocovací deky pro koně. Mezi dárky od Gain CZ patří bundy, trička, kšiltovky nebo pytle s krmivy. Equiservis pro vás poukázky na nákup ve své prodejně, Hartog pak pytle krmiv pro koně. Ti jistě uvítají i výrobky značky Allkraft Naturprodukte a Agrobs, resp. produkty od společnosti Alltech Lifeforce formule a Yea-Sacc Horse Pak. Pokud máte doma hladového pejska, pak právě pro vás budou krmiva FoKKER. Drobné dárky v podobě čepic aj. dodá i Gestüt Sprehe.
 
V neposlední řadě potěšíme čtenáře – a to knihami od nakladatelství Gregor či Machart, předplatným časopisu Svět koní na rok 2012 a Jezdeckými ročenkami od zpravodaje Jezdec
 
Celkem najdete v seznamu 150 cen, přičemž vydáno bude 1000 losů za 50 Kč/ks. Losovat se ovšem bude pouze z těch prodaných!  Seznam výher najdete na každém stole v sálu, ve foyer a v prodejním místě losů. Ty budou k zakoupení od chvíle, kdy se otevřou brány Radiopaláce – tj. od 18.30 až do 22.30 hodin. 
 
Prvních 10 cen bude ve 23.00 hod. vylosováno a předáno veřejně na pódiu, další losování proběhne v prodejním místě – vše samozřejmě za účasti orgánu státního dozoru. Majitelé losů se po ukončení prodeje losů a předání hlavních cen dostaví k osudí, z něhož si vylosují určitý počet zapečetěných lístků (počet zakoupených losů = počet vylosovaných zapečetěných lístků); zapečetěné lístky jsou výherní, obsahující číslo ceny, kterou losující obdrží, a nevýherní, s nápisem „nevyhrává“. Podrobné herní plány budou k dispozici v místě konání.
 
Další informace o této akci najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE