reklama 11B

Koně pomáhají v roce 2018 opět ve velkém stylu

ikonka

Ani letos nebude chybět Jezdecký festival s podtitulem Festival barev a hvězd, který se už podruhé uskuteční v areálu PN Bohnice, a to 21. července. Vybrané vstupné tak již pošesté v rámci akce Koně pomáhají poputuje těm, kteří to potřebují…
10.07.2018 16:56  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Areál PN Bohnice se v sobotu 21. července otevře již šestému ročníku akce Koně pomáhají. I letos se bude jednat o Jezdecký muzikál, tentokrát s podtitulem Festival barev a hvězd.

Z hvězd z jezdeckého světa se diváci mohou těšit například na Friesian show Pietera van Diphoorna a Arnolduse T spolu s Vendulou Sponarovou, Denisu Budákovou, Andre Wapplera a členy výpravy z Německa a mnoho dalšího.

Ani letos nebude chybět hudební vystoupení Davida Deyla. Svá vystoupení tady předvedou také Dana Kusebauchova, Victoria Ren nebo seskupení The Stringz. Celým programem provede diváky Vojta Efler.

Vstupné, které činí 200,- Kč a pro děti ve věku 3-15 let 100,- Kč, bude v plné výši předání Nadačnímu fondu Kapka naděje a využitu na podporu léčby nádorových onemocnění u dětí.

Webové stránky akce najdete POD TÍMTO ODKAZEM. Facebookové stránky pak najdete POD TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE