reklama 11A

Jihomoravská oblast ocenila nejlepší jezdce

Dne 4. března uspořádala Jihomoravská oblast ČJF Galavečer s vyhlašováním nejúspěšnějších jihomoravských jezdců a koní. Oceněno bylo mnoho jezdců za reprezentaci, a to jak ve skocích a drezuře, tak všestrannosti, voltiži, spřežení i vytrvalosti…
09.03.2017 09:13  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Seznam vyhodnocených jezdců a koní byl skutečně dlouhý, nezapomnělo se na úspěšné jezdce při mezinárodních startech či medailisty z mistrovství České republiky. Ve vytrvalosti si ocenění zasloužily Kateřina Suchá, Tereza Kopecká a Silvie Lorenzová, nejlepším koněm byl vyhodnocen Tozeur du Sauveterre. Ve voltiži si pro ceny došly Jana Bartoňková, Tereza Viktorínová, juniorská skupina, dvojice Tereza Viktorínová a Barbora Obluková a mezi koňmi byl oceněn Landar. V paravoltiži získali cenu Peter Pollak, Anna Lubalová a Zuzana Filoušová.

V rámci drezury se na pódiu představili Julie Sekaninová, Michael Knoflíček a družstvo JMO, které získalo bronz na mistrovství České republiky. V paradrezuře se dočkal ocenění Jan Rous a nejlepším koněm byl Xangai. Ve všestrannosti získala cenu Eliška Opravilová společně se svým hřebcem Lasing, z jezdců byli dále oceněni Eliška Pavlová a členi družstva JMO.

Mezi poníky se dařilo Daniele Čermákové, Valentýně Poláchové, Julii Sekaninové a Marianě Michlíčkové. Nejlepším ponym byl vyhodnocen Don Johnson. Ve spřežení se nezapomnělo na Ladislava Jirgalu, Jiřího Nesvařila seniora a Tomáše Palána, mezi koňmi získal ocenění Kolet.

Poslední vyhodnocovanou kategorií byly skoky, kde cenu získali Ondřej Zvára, Veronika Jelínková, Mariana Michlíčková a Chantal Nová, z koní pak Cento Lano.

Stává se tradicí, že Jihomoravská oblast svým Galavečerem podporuje dražbou dobročinnou společnost. V loňském roce to byl dort s logem JmO pro děti z dětských domovů, letos olejomalba koně od české drezurní jezdkyně Šárky Charvátové pro společnost Solnička, která podporuje děti s nemocí cystická fibróza. Obraz byl vydražen za krásných 26.000,- Kč. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE