reklama 11C

Dva bezchybné starty Šobichové v Bonheidenu

ikonka

Česká jezdkyně Lada Šobichová má za sebou dva starty v rámci dalšího závodního dne, čtvrtka 29. března. Na mezinárodních skokových závodech v Bonheidenu závodila v těžší soutěži při CSI3* s klisnou l´Amour a dojela si pro bezchybný výsledek…
29.03.2018 19:25  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Skoková soutěž při CSI3* na parkuru 140/145 centimetrů vysokém byla hodnocena na čas a na startu se představilo přes padesát účastníků. Česká dvojice ve složení Lada Šobichová a l´Amour si poradila s parkurem bez problémů a dokončila bezchybně. Dosažený čas stačil na 20. příčku ve výsledkové listině.

Podruhé se během dne představila Lada Šobichová v sedle koně Devil D Z. Tentokrát se jednalo o skokovou zkoušku určenou pro mladé koně ve věku sedmi let při CSIYH1*. Na přihlášené dvojice čekal parkur s výškou překážek 130 centimetrů. Soutěž byla hodnocena jako dvoufázové skákání.

Česká dvojice se po bezchybné první fázi podívala i do té druhé. Tam si nakonec připsala 4 trestné body za jedno shození, velice dobrý čas jim však zajistil konečnou 19. pozici. Jednalo se zároveň o nejrychlejší jízdu mezi těmi, co jedenkrát chybovali.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE