reklama 11C

Czech Equestrian Masters a 4 dny zážitků se blíží

Ve dnech 8. - 11. září 2016 přivítá jezdecký areál Equitana Martinice českou jezdeckou špičku napříč různými disciplínami. Czech Equestrian Masters (CEM) propojuje tři jezdecké disciplíny – parkurové skákání, drezuru a pony skákání dětí…
16.08.2016 09:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Veškeré informace budou postupně zveřejněny na nově spuštěném webu. Kromě jezdeckého sportu se mohou diváci těšit také na jezdecké show a mnoho dalších možností společenského programu.

Za necelý měsíc vyvrcholí jezdecká sezonajezdeckém areálu Equitana Martinice. Protože se sportovní klání nezadržitelně blíží, spustili pořadatelé nový informační web, kde nyní najdete program celé akce a bližší detaily. Postupně budou zveřejňovat další informace, jak pro jezdce, tak pro diváky.

CEM je nejen jezdeckou, ale i společenskou událostí. O zábavu pro diváky se bude po celou dobu konání akce starat moderátorské duo Ludvík Jandourek a Aleš Suchánek. Všichni návštěvníci se tedy mohou těšit nejen na kvalitní jezdecký sport v podání dětí i dospělých, ale i na další program, který zcela jistě osloví i ty z řad diváků, kteří koním a jezdeckému sportu dosud ne zcela rozumí. Tyto dílčí součásti CEM budou samozřejmě opět souvisetkoňmi, ale zcelajiném podání nezávodního charakteru.

Veškeré další informace najdete na webu www.czechequestrianmasters.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE