reklama 11C

Češky na ME v Millstreetu mají za sebou 1. kolo

V úterý 26. července začalo v irském Millstreetu parkurové ME prvním kolem soutěže dětské kategorie, kterou úspěšně absolvovala Anna Lani Novak. O den později do prvních kol nastoupily také Francesca Kolowrat-Krakowská a Anna Kellnerová.
27.07.2016 20:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Anna Lani Novak s Tavetou HS zajela výborné první kolo. Foto: Kateřina Návojová

Tři české jezdkyně závodí ve dnech 26. - 31. července na mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v irském Millstreetu.

Nejlepší pozici před druhým kolem při mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v parkurovém skákání Anna Lani Novak, která s Tavetou HS dojela bez trestných bodů a obsadila čtvrtou příčku.

Čistě překonala první kolo juniorského šampionátu také Francesca Kolowrat-Krakowská s Frascati van Ter Hulst a dojela si na překážkách do 140 cm pro osmnácté místo. Anna Kellnerová s Classicem dojela parkur s překážkami do 145 cm pro mladé jezdce se 4 body, které inkasovali za kruh, když Classic podklouzl před kombinací.

Ve čtvrtek čeká mladé jezdce druhé kolo a děti půjdou dokonce dvoukolovou soutěž týmů, která je však zároveň další kvalifikací pro jednotlivce.

Web ME najdete TADY
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE