reklama 11C

CNC1* v Pardubicích vedou rakouští reprezentanti

ikonka

Nejnáročnější zkouškou v rámci Rozlučkové všestrannosti v Pardubicích je mezinárodní soutěž CNC1*. Zde se po drezuře, která se konala v pátek 27. října, nejvíce daří rakouským jezdcům, kteří průběžně obsazují první čtyři místa elitní pětky…
27.10.2017 20:41  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Rovná třicítka koní zahájila páteční drezurní zkouškou svou účast v mezinárodní soutěži CNC1*. Mimo české jezdce se zde postavili na start také zástupci Rakouska, Slovenska či Slovinka. Právě rakouským reprezentantům vyšla drezurní úloha nejlépe, když obsadili rovnou první čtyři příčky z elitní pětky.

Do vedení se postavila v rakouských barvách Lea Siegl spolu s Fighting Line, která počítá 47,77 trestných bodů. Stejné jezdkyni spolu s koněm Van Helsing (47,94 tr. bodů) patří také průběžná druhá příčka. Třetí a čtvrté místo obsadil Harald Siegl. Elitní trojici uzavírá rakouský reprezentant spolu s Cupido P (48,43 tr. bodů). O jednu příčku níže se jezdec postavil s koněm Ciciero P (51,03 tr. bodů). Elitní pětku pak uzavírá Petr Myška, který spolu s koněm Kaipper inkasoval 52,18 trestných bodů.

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE