reklama 11A

Boje na ME 2016 v Millstreet pro dvě končí

Během čtvrtka 28. července pokračovaly v Millsteet na mistrovství Evropy další soutěže pro děti a mladé jezdce. Jednalo se o dvoukolové soutěže týmů a zároveň i jednotlivců. Mezi dětmi je již jasná finálová třicítka, bohužel bez české dvojice…
29.07.2016 10:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Anna Lani Novak skvěle vstoupila do prvního kola, kde dokončila bezchybně a ve čtvrtém nejlepším čase. Během čtvrtka na ni čekala další dvě kola. V tom prvním simnohem náročnějším kurzem poradila s 8 trestnými body, během druhé čtvrteční jízdy pak přidala jedno lehké shozenítrojskoku na B. „V prvním kole to byly spíše moje chyby, v tom druhém opravdu lehké shození Tavety. Nepřišlo mi to zpočátkutak těžké, ale nakonec bylo,“ popsala jezdkyně. Soutěž byla zároveň dvoukolovou prověrkou pro týmovou soutěž.

Dlouho do noci čekali, jak dopadne hodnocení dětské kategorie po třech kolech a kdo se dostane do finále. Anna Lani Novak nakonec obsadila s 12 trestnými body 46 pozici a o jednu jedinou chybu se neprobojovala do finále.

Naopak na mladé jezdce čekalo během čtvrtka pouze jedno kolo. V něm Anna Kellnerová udělala dvě chyby a dle zpráv od české ekipy by neměla již dále pokračovat.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE