reklama 11A

Aleš Opatrný čtvrtý ve velké túře v Lublinu

ikonka

Další úspěšný den mají za sebou čeští jezdci na parkurových závodech CSI2* v Lublinu v Polsku. Sára Vingrálková obsadila s Celanou Z druhé místo ve stotřicítce a Aleš Opatrný se s Crookem probojoval do rozeskakování velké túry, v němž dojel čtvrtý.
16.02.2018 17:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Druhým dnem pokračuje v pátek 16. února mítink CSI2* Lublin zařazený do polské série Cavaliada Tour. V dopolední části programu se podařilo Sáře Vingrálkové navázat na úspěchy ze čtvrtku, když v Middle Round s překážkami do 130 cm získala s Celanou Z po bezchybné jízdě druhou příčku. V soutěži na čas byl rychlejší pouze Polák Jaroslaw Skrzyczynski s Quintellou. 
 
Aleš Opatrný v téže soutěži také nechyboval a s Idariem dojel devátý. Předznamenal tak svůj výkon v Big Round do 145 cm. V té sedlal Crooka a po čistém základním parkuru se probojoval do rozeskakování. V něm pak opět nechyboval a dojel čtvrtý. Vítězem se stal Jaroslaw Skrzyczynski na Silver Shine.
 
Sára Vingrálková v nejtěžší soutěži dne startovala s Oscarem Des Fontaines a inkasovala 4 trestné body, což stačilo na pětadvacátou příčku.
 

Výsledky z CSI Lublin najdete v tomto odkazu

Ilustrační foto: Lukáš Klingora




Štítky: CSIskokyLublin
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE