reklama 11D

Jiří Hruška dojel třetí v Grand Prix Lešna. Necelou sekundu od vítěze

ikonka

Opavský jezdec Jiří Hruška se předešlý víkend účastnil národních závodů v polském Lešně, kam si s sebou vzal dvě osmileté klisny. S oběma nastoupil i do nedělní Grand Prix na úrovni 140 centimetrů a s Aquarelou B I2M obsadil třetí příčku.
01.03.2021 13:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

 
Od vítězné dvojce v Grand Prix Lešna, kterou se stal Łukasz Wasilewski na koni Hellum H&H, dělila Jiřího Hrušku s Aquarelou B I2M jen necelá sekunda. Vítězný čas v rozeskakování byl 36,64 sekundy, zatímco čas českého jezdce 37,48.
 
Celkem se v soutěži rozeskakovalo osm dvojic a šest z nich zopakovalo čistou jízdu. Hruška startoval ve stejné soutěži ještě s Reiky, s níž ovšem v základním pakuru jednou chyboval a skončil osmnáctý. 
 
„Jednalo se již o moje letošní druhé závody, před dvěma týdny jsem startoval v Michalovicích. Pokud to současná situace dovolí, tak bych rád opět za dva týdny do Krakowa odcestoval na další závodní mítink,“ plánuje Jiří Hruška. V případě profesionálních jezdců by na účast při povolených sportovních akcích mělo být nahlíženo jako výkon povolání, samozřejmě při dodržení všech aktuálních vládních nařízení.
 

Kompletní výsledky z Lešna najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Jindřich Minx



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE