reklama 11D

Dění v týdnu: Pokračuje Zimní jezdecký pohár, Dutch Masters s českou stopou

ikonka

Druhý březnový víkend nabídne jeden z nejprestižnějších mítinků celé sezony. V s´Hertogenbosch proběhne Dutch Masters zařazené do Rolex Grand Slamu. Čeští jezdci pokračují na závodech ve Španělsku. Doma se pojede další kolo zimního poháru.
06.03.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Dutch Masters  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V týdnu od 4. do 10. března se mohou fanoušci parkurového sportu těšit na jeden z nejvýznamnějších pětihvězdových mítinků celé sezony. V s´Hertogenbosch se odehraje Dutch Masters, které vyvrcholí Rolex Grand Prix. Ta je součástí prestižního Grand Slamu. 
 
Soupiska účastníků odpovídá kategorii závodů. Předvedou se nejlepší jezdci světa. Dorazí člen Prague Lions Pieter Devos z Belgie i další jeho krajané. Závodit budou Švýcaři Steve Guerdat a Martin Fuchs, přihlášený je švédský jezdec Peder Fredricson, domácí barvy budou hájit třeba Harrie Smolders, Jur Vrieling či Maikel van der Vleuten. Přihlášení jsou také Britové Ben Maher a Scott Brash nebo Julien Epaillard z Francie. Objeví se i německá špička. Daniel Deusser přiveze hnědáka Gangstera, který ještě v minulé sezoně patřil s Vladimírem Treterou do české reprezentace.
 
Čeští jezdci pokračují v jarní túře závodů CSI ve španělském Vejeru. Jiná skupina zamířila rovněž do Španělska, a to na CSI do Olivy.  Na domácí půdě bude pokračovat Zimní jezdecký pohár. V sobotu 9. března se bude konat další skokové kolo, a to v Královicích u Slaného.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE