reklama 11B

Další personální změna na ČJF. Zdeněk Giormani místo Heleny Richterové

ikonka

Česká jezdecká federace informovala prostřednictvím svého webu o dvou personálních změnách na svém sekretariátu. Kromě obměny na pozici IT administrátora, o níž jsme již psali, přichází do ČJF místo Heleny Richterové Zdeněk Giormani.
01.11.2022 22:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
„Česká jezdecká federace má nové posily do týmu. Agendu IT administrátora a technické podpory přebírá po panu Janu Štvánovi pan Mgr. Michal Jarolímek. Druhou personální posilou je pan Zdeněk Giormani, který mimo jiné přebírá kompletní agendu po Heleně Richterové. Oběma jmenovaným přejeme mnoho úspěchů a těšíme se na novou spolupráci,“ uvedli zástupci ČJF v úterý 1. listopadu ve večerních hodinách na svých oficiálních internetových stránkách.
 
Helena Richterová pracovala na pozici odborné referentky a do její agenty patřila dle informací na zmíněném webu správa majetku ČJF, mistrovství České republiky a mezinárodní závody, koordinace oblastí, PO a BOZP, pojištění a také legislativní podpora.
 

Psali jsme: ČJF má nového IT specialistu. Jana Štvána nahradil Michal Jarolímek

 

Zatímco Michal Jarolímek je stejně jako generální sekretář ČJF Petr Kuklík od podzimních komunálních voleb zastupitelem městské části Praha – Zličín za Sdružení nezávislých kandidátů s podporou TOP 09, se Zdeňkem Giormanim generálního sekretáře ČJF spojuje jejich dřívější pracovní zkušenost v Národní sportovní agentuře. Petr Kuklík pracoval před nástupem na ČJF jako asistent předsedy NSA Milana Hniličky, jméno Zdeňka Giormaniho lze dohledat v organizační struktuře stejné instituce jako asistenta tehdejší místopředsedkyně NSA Soni Bergmannové. 
 
Pro úplnost dodejme, že v Národní sportovní agentuře pracoval v době předsednictví Milana Hniličky i jeden ze současných členů Výkonného výboru České jezdecké federace Marek Holub, a to jako vedoucí Oddělení podpory kanceláře. 
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová
Zdroj: ČJF, NSA



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE