reklama 11C

Bronislav Chudyba při čtvrteční Vilamoura Atlantic Tour třetí a pátý

ikonka

Šestý týden portugalské Vilamoura Atlantic Tour je v plném proudu. Hned dvě skvělá umístění při čtvrtečních čtyřhvězdových soutěžích na výšce 140 a 145 centimetrů zaznamenal Bronislav Chudyba. Bezchybné jízdy předvedl i Radovan Šillo.
04.03.2021 18:27  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Ve čtvrteční stočtyřicítce v rámci Vilamoura Atlantic Tour 2021 zazářil slovenský reprezentant Bronislav Chudyba, když skončil třetí po bezchybně zajetém parkuru v sedle valacha Sligo Blue Boy. Na devátou příčku dosáhl druhý z dvojice Slováku startujících v Portugalsku, a sice Radovan Šillo. Ten byl na parkrur bezchybný s valachem Leonardo Van’T Heike. Oba jezdci dále obdrželi čtyři trestné body se svými druhými koňmi v této soutěži – Bronislav Chudyba s Mjanghoj’s Constantin Z a Radovan Šillo s Emyr Zoetendaele Z.  
 
Soutěž s výškou překážek do 145 centimetrů se i tentokrát lépe vydařila Bronislavu Chudybovi. S Lamborghinim 98 dokončil obtížný parkur bez zaváhání a řadil se na vyborné páté místo. Jako jediný ze startovní listiny obdržel pouhý jeden trestný bod Radovan Šillo. Startoval s valachem Durant W a skončil patnáctý. Bezchybný parkur přidal poté v sedle Senjor Catella na 135 centimetrech, čímž si zajistil sedmnácté místo ve výsledkové listině.  
 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

 
Foto: Paulo Beckmam / poskytl Bronislav Chudyba



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE