reklama 11D

Zážitky Marka Kluse z finále ČSP. Vzpomínají s ním i Jindra a Fialka

ikonka

Marek Klus zažil ve finále Českého skokového poháru vítězství i pády. Jaroslav Jindra patří mezi nejúspěšnější jezdce v pohárových Velkých cenách, ale do finále nastoupil jen jednou, podobně jako David Fialka. Více se dozvíte z Podcastu EquiTV.
22.02.2021 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PODCAST
| FANCLUB
reklama 12D

PODCAST SI POSLECHNĚTE ZDE (KLIKNĚTE)

EquiTV připravila při příležitosti 20. ročníku Českého skokového poháru, který je právem nazýván domácí parkurovou extraligu, sérii speciálních vydání podcastů, ve které se Josef Malinovský a Aleš Opatrný společně s několika hosty ohlíží za historií tohoto seriálu.
 
Marek Klus vyhrál Český skokový pohár dvakrát, a to v letech 2014 a 2017. Ve finále však startoval čtyřikrát a jednou se do něj sice kvalifikoval, ale účastnit se ho nemohl. Jak nám prozradil, velmi si cení i pomyslného prezidentského poháru za nejvíce získaných bodů v pohárových kvalifikacích.
 
Také Jaroslav Jindra se kvalifikoval do finále vícekrát. Startoval v něm ovšem pouze jednou. I tak má na všechny pohárové závody velmi pěkné vzpomínky. Dalším z finalistů, s nímž jsme tentokrát rekapitulovali vývoj tohoto seriálu, byl David Fialka.
 
Podcasty EquiTV můžete poslouchat zdarma on-line na webu, nebo si je můžete stahovat přímo do svého počítače, tabletu či mobilu s aktivovaným premium programem, který stojí pouhých 365 korun na rok. Poslechnout si je tak můžete kdykoliv a kdekoliv, i když zrovna nejste v dosahu internetového připojení.
 
Všechny již publikované podcasty najdete pod snadno zapamatovatelnými internetovými adresami: www.jezdeckeradio.cz nebo www.equiradio.cz.
 
Foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE