reklama 11B

Tápete s vánočními dárky? Tady jsou tipy Equiservisu na zimní vybavení

ikonka

/PR článek/ Máte v rodině nadšence do koní, který tráví ve stáji každou volnou chvíli a nevíte si rady s vánočním dárkem? Equiservis pro vás vybral pár tipů, které určitě pod stromečkem potěší. Nikdy nesáhnete vedle s teplým vybavením na zimu.
14.12.2022 13:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Výběr vánočních dárků není snadný, ale pro jezdce a milovníky koní můžete nakoupit v Equiservisu. Každý jistě ocení zimní vybavení. Tady je pár zajímavých tipů...
 

Funkční prádlo

Funkční prádlo – protože základem pro to, aby nám bylo v zimě teplo, je správné vrstvení. Vhodná první vrstva vás udrží v teple a suchu během všech pohybových aktivit. Pohodlné a příjemné termoprádlo má univerzální využití, takže to je dárek, který se určitě neztratí. Equiservis má v nabídce termoprádlo například od značky LeMieux nebo Kingsland.
 
 

Teplé ponožky

Teplé ponožky s vlnou – vlna obecně má skvělé izolační vlastnosti. Vlna merino je navíc lehká, jemná, výborně odvádí pot a hřeje. Proto je tak oblíbená mezi všemi vyznavači aktivního životního stylu. Během zimních vyjížděk, které často probíhají v klidném tempu, se jezdec moc nezahřeje. Kvalitní teplé ponožky a termoboty jsou proto naprostou nezbytností. Equiservis doporučuje podkolenky s merino vlnou Comodo Winter Woolen
 
Léty prověřené a osvědčené na zimní túry i ke koním jsou ponožky Vavrys s kombinací vlákna CoolMax a vlny, které jsou vhodné pro všechny pohybové aktivity v chladném počasí. 
 

Teplé rukavice

Teplé rukavice – u jezdeckých rukavic je velmi důležité, aby se v nich daly dobře držet otěže a byl v nich cit. Na vyjížďky silnější rukavice až tak moc nevadí, tam je důležitější, aby v nich bylo teplo. Při práci na jízdárně nebo v hale se přeci jen zahřejete, takže vám budou stačit rukavice slabší. Zajímavou novinkou v nabídce Equiservis jsou rukavice od značky Haukeschmidt. Model Nordic Dream je hezký, příjemně zateplený, ale současně dostatečně prostupný do otěží. Naproti tomu Roeckl Wismar jsou velmi teplé rukavice, které vás zahřejí i při nižší aktivitě. 
 
Specialitou jsou vyhřívané rukavice Haukeschmidt Heater – ty ocení zejména trenéři trávící několik hodin denně postáváním v hale, nebo zmrzlí rodiče čekající na své jezdící děti. Rukavice s vyhříváním na baterky – pro ty největší zmrzlíky! 
 
Nejste příznivci praktických dárků a raději byste své blízké potěšili něčím hezkým? Žádný koňák se nebude zlobit, když dostane něco pěkného pro svého koně, nebo něco na sebe od své oblíbené značky. 
 

Dečka a čabraka v sadě

Nová dečka pod sedlo v sadě se sladěnou čabrakou na uši – to je jistota. Krásné dečky v mnoha barvách, ke kterým jsou většinou i stejně barevné čabraky, nabízí například LeMieux, Equestrian Stockholm, který pro letošní Vánoce přináší nádherné třpytivé dečky v barvách All Black Glimmer a Mahogany Glimmer, nebo oblíbený Eskadron. 
 

Šperk

Hezký dárek pro ženu je šperk s jezdeckým motivem. V nabídce Equiservis je to například značka Dimacci, nebo šperky od českého výrobce Poukar. Pro ty nejmenší má Equiservis bohatou nabídku hraček Schleich nebo třeba plyšového poníka LeMieux Toy Pony s mnoha krásnými doplňky. Takový dárek rozzáří oči každé malé milovnice koní. 
 
Nejste si vůbec jisti a chcete se vyhnout tomu, že se s výběrem netrefíte? Pak určitě neuděláte chybu nákupem dárkové karty. A nebojte se, výměna nevyhovujících vánočních dárků je v Equiservisu možná až do 31. ledna 2023.
 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE