reklama 11A

Suchánek: ČJF je servisní organizace pro jezdce, ne policejní orgán

ikonka

„Mým cílem je nebýt pouze kritikem dění v České jezdecké federaci. Chci udělat něco pro to, aby se tento sport posouval dál,“ říká Aleš Suchánek o svém záměru kandidovat na post předsedy největší oblasti České jezdecké federace.
11.02.2019 18:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
Aleš Suchánek je známý komentátor jezdeckých závodů, ale také televizní a rozhlasový moderátor, ředitel i pořadatel parkurových závodů a aktuálně též kandidát na předsedu středočeské oblasti ČJF. 
 
„Jelikož jsem častým a otevřeným kritikem některých činností a dějů v České jezdecké federaci, tak mi přišlo nefér, abych pouze kritizoval a nic pro změnu neudělal. Proto jdu s kůží na trh, proto kandiduji. Zda mi delegáti konference dají hlas, to je na nich, ale mým záměrem je nebýt pouze kritikem, ale něco udělat pro to, aby se tento sport posouval dál.“
 
Při krátkém rozhovoru s Alešem Suchánkem jsme se ho zeptali také na novinky k blížícím se parkurovým závodům Zimního jezdeckého poháru ČJF v Královicích u Slaného, které osobně pořádá, ale také na letošní 18. ročník Českého skokového poháru. „Rádi bychom si užili sezonu minimálně tak úspěšnou, jako byla ta loňská. Samozřejmě některé změny se chystají,“ prozrazuje. 
 
Pokud vás zajímá víc, pusťte si připravený video rozhovor!
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE