reklama 11A

Sobotní Ženeva pro Schwizera i Farringtona

ikonka

Sobotní den 8. prosince přinesl v Ženevě hned dvě skokové soutěže s výškou překážek 155 centimetrů. V té první se radoval po rozeskakování Pius Schwizer, následně pak na první příčku dosáhl v soutěži na čas Kent Farrington…
09.12.2018 10:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sobotní soutěže 155 centimetrů vysoká, Coup de Genéve, se jela s rozeskakováním, do které se kvalifikovalo čtrnáct dvojic z celkového počtu 41 startujících.

V rozeskakování jsme se dočkali celkem šesti bezchybných výkonů. Nejrychleji se do cíle dostal opět domácí zástupce Pius Schwizer. S klisnou About A Dream dokončil v čase 32,12 vteřiny, což znamenalo absolutně nejrychlejší jízdu. Domácí jezdec tak získal první příčku.

Časové rozdíly však byly tentokrát poměrně malé. Druhý Darragh Kenny ztratil pouze několik desetin vteřiny na vítěze. Tento irský zástupce sedlal v soutěži Cassiniho Z. Elitní trio pak uzavíral belgický jezdec Nicola Philippaerts a J´Adore van het Schaeck.

V druhé soutěži 155 centimetrů vysoké, která se jela jako Credit Suisse Challenge, se jelo naopak na čas. Pod 60 vteřin stačil čas Kent Farrington a díky bezchybnému výkonu s Creedance se radoval z vítězství. Mezi nechybujícími jako jediný dokončil pod 60 vteřin, a to konkrétně v čase 58,79 vteřiny.

Druhé místo získal Bertram Allen s Gk Casper, a to časem 60,54 vteřiny. Z třetí pozice se pak těšila německá úspěšná jezdkyně Simone Blum. Tu bylo možné vidět v sedle DSP Alice.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE