reklama 11A

Rodina EQUINET Vám přeje mj. za Jezdci.cz a EquiTV krásné Vánoce 2019

ikonka

Vážení čtenáři, diváci a od letoška i posluchači! Velmi si vážíme Vaší trvalé přízně! Je milé, že se k nám pravidelně vracíte, a to i o Vánocích. Jistě víte, že i dnes pro vás máme něco zajímavého ze světa koní. Víte ovšem, čemu věnovat pozornost?
24.12.2019 00:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Náš redakční tým pro Vás doslova 365 dní v roce připravuje nejžhavější novinky, poučné články, nepřeberné životní příběhy, zajímavá videa i poutavé rozhovory v textové a audio podobě. 
 
Ať je Štědrý den, nebo Nový rok – den koní, nebo mezinárodní den dětí či žen – státní svátek, nebo úplně běžný všední den – vždy na našich stránkách najdete něco, co stojí za vaši pozornost. A jelikož získat pozornost kohokoliv je čím dál náročnější, o to víc si té Vaší ceníme! 
 
Nezapomeňte však, že nejvíce pozornosti si zaslouží Vaši nejbližší – rodina, přátelé i zvířecí miláčci. Tak nezapomínejte včas odložit své mobily, tablety či notebooky a věnujte jim ji osobně z celého srdce. Ostatně, to samé hodláme udělat i my! 
 
Za celý tým redakce mediální skupiny EQUINET s. r. o. – tj. JEZDCI.CZ, EQUITV.CZ, JEZDECKÉ INZERCE a dalších periodik – Vám přejeme, abyste si vánoční svátky a závěr roku 2019 užili v klidu a pohodě! 
 
Pokud při tom budete mít chuť se podívat na naše stránky, udělejte to! Také o Vánocích a na přelomu let 2019 a 2020 pro Vás připravujeme řadu zajímavých příspěvků, které pro Vás budeme zveřejňovat především prostřednictvím webů Jezdci.cz a EquiTV.cz.
 

HODNĚ ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ A SPOKOJENOSTI VÁM PŘEJÍ

Lucie Spiwoková, Pavlína Záhorová, Martin Cáp, Josef Malinovský

...a další pravidelní spolupracovníci!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE