reklama 11C

Přijeďte se podívat do Lipska na HorseTec Show 2019

ikonka

/PR článek/ Při nedávném Jezdeckém festivalu v Královicích u Slaného vzbudil velkou pozornost kamion pro přepravu koní AK Fahrzeugbau. To ovšem byl pouze jeden z řady modelů této značky. Od 1. do 12. dubna můžete v Lipsku vidět mnohem víc.
30.03.2019 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Brány výrobních hal v Lipsku se ve dnech 1. až 12. dubna 2019 otevřou při speciální příležitosti dní otevřených dveří – HorseTec Show 2019! Vždy od 8:00 do 16:00 hodin bude připraven celý tým AK Fahrzeugbau na adrese: Hans-Dietrich-Genscher-Straße 28, 06188 Landsberg OT Queis.
 
Při této příležitosti bude zájemcům představena exklusivní paleta předváděcích a nových skladových vozů, stejně jako těch, které se nacházejí v produkční fázi. 
 
Přesvědčte se sami o vášni, nadšení a zručnosti s jakou výrobní tým na autech pracuje a prohlédněte si, jak celý proces funguje. O kvalitě celkového zpracování se budete moci přesvědčit nejen během prohlídky jednotlivých vozů všech výbavových stupňů, ale také během testovacích jízd s jedním z vybraných modelů. Budete zcela jistě nadšeni! Během osobní návštěvy obdržíte zároveň také exklusivní možnost, zajistit si jeden ze skladových vozů za zcela jedinečných podmínek!
 
Přijďte na návštěvu! Celý tým AK Fahrzeugbau se těší na vaše otázky a podnětné diskuze. O vaši spokojenost bude samozřejmě po všech stránkách postaráno. Vzhledem k vysoké poptávce potvrďte návštěvu na adresách: info@ak-fahrzeugbau.de, lukas.klouda@horces.de. Další informace získáte na telefonním čísle +420 777 010 617 (Lukáš Klouda).
 

Část aktuální nabídky si můžete předem prohlédnout na adrese: www.ak-fahrzeugbau.de.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE