reklama 11D

Jezdecký zpravodaj: Příhoda na cestě do Tokia, ČSP i první MČR 2019

ikonka

Máme pro vás Jezdecký zpravodaj číslo 06-07. Na dvě strany jsme dokázali shrnout dění v České republice i ve světě. Připomeneme si průběh ČSP i Global Champions a také MČR ve vytrvalosti. Prostor jsme věnovali úspěchům Miloslava Příhody.
13.06.2019 14:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Hlavní článek nejnovějšího Jezdeckého zpravodaje je věnovaný Českému skokovému poháru, který má za sebou už pět kol. Připomeneme si úspěchy Miloslava Příhody na mezinárodním poli a jeho start do olympijské kvalifikace.

Neuniklo nám ani první letošní mistrovství ČR. O medaile jeli vytrvalci v Budislavicích. Daří se také juniorce Evě Vavříkové, jež dostala prostor v novém čísle. Ohlédneme se i za skokovým Spring Junior Cupem, který hostila Olomouc a shrneme si další průběh série Global Champions. Nezapomněli jsme ani na dostihy, podíváme se na Zlatý pohár v Pardubicích. Řadu další úspěchů českých jezdců jsme shrnuli v rubrice Krátce.

Jezdecký zpravodaj 2019 s číslem 06-07 vyšel 13. května! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a stáhněte si zmiňované aktuální vydání!




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE