reklama 11A

Hřebčín Mimoň jde do dražby. Minimální cena je přes 11 milionů korun

ikonka

Na čtvrtek 28. července je naplánována od 10:00 hodin dražba zemědělského areálu, respektive hřebčína v Mimoni na Českolipsku s pozemky o výměře 288.900 metrů čtverečních. Odhadní cena je 22.700.000 Kč, minimální kupní cena pak 11.350.000 Kč.
02.06.2022 12:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Pro zájemce o koupi areálu hřebčína v Mimoni jsou připraveny dvě prohlídky, první se bude konat v pondělí 4. července od 13:30 hodin a druhá pak o dva týdny později, tj. 18. července od 13:30 hodin.
 
Jedná se o zemědělský areál (konírna, výběh pro koně, stájové boxy, administrativní budova apod.) s rozsáhlými pozemky o celkové výměře 288.900 m2. Zemědělský areál tvoří pozemky, stavební objekty, zdroj vody na pozemku, venkovní úpravy – oplocení, zpevněné plochy, zpevněných cest, septiky, venkovní schody, přípojky IS, skladové prostory, osvětlení. 
 
Hlavní budova areálu je tvořena administrativní budovu. Na administrativní budovu navazuje objekt zemědělská část – původní konírna. Součástí areálu je dále zemědělská stavba, která se skládá z několika částí. Haly, která slouží jako výběh pro koně, na halu navazují další části, stájové boxy a spojující koridory. Dále je v areálu k dispozici sklad krmiva – seník. 
 
V areálu jsou další stavby: kruhový objekt sloužící pro výběh koní, zděný objekt původně sloužící pro karanténu koní a další drobné stavby. Pozemky areálu jsou rovinaté, částečně zastavěné, částečně je tvoří zpevněné plochy. Část pozemků je tvořena zastavěnou plochou a nádvořím, větší část potom zemědělskými pozemky.
 
Dražebníkem je společnost EURODRAŽBY.CZ, a.s. Podrobnosti se dozvíte na adrese www.eurodrazby.cz, případně na e-mailu: info@eurodrazby.cz nebo telefonu 800 900 490.
 
/PR článek/



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE