reklama 11A

Foto: Stálice, talenty i překvapení. To byly tváře dostihového podzimu

ikonka

Poslední dva dostihové víkendy čekají české turfmany v roce 2023. Proklikejte si fotogalerii Pavly Pechmanové s celou řadou osobností, které letos zanechaly na tuzemských závodištích výraznou stopu nebo se o nich na dostihové scéně mluvilo.
31.10.2023 06:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  | 
FOTOGALERIE
| FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Po celou sezonu se čtenáři serveru Jezdci.cz setkávají se snímky fotografky Pavly Pechmanové, která poctivě a originálně zachycuje tuzemské dostihové dění. V centru jejího zájmu je anglický plnokrevník, ale pravidelně na českých závodištích pořizuje také momentky lidí kolem koní, ať už během samotných mítinků nebo ve stájovém zákulisí.

Necelé dva týdny před koncem letošní sezony, v níž nás čekají už jen závěrečné mítinky v Chuchle Areně Praha, Kolesách a Lysé nad Labem, se v naší fotogalerii vracíme k některým z osobností dostihového roku 2023.

Fotogalerii zobrazíte kliknutím na obrázek výše!

Foto: Pavla Pechmanová




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


Štítky: dostihy
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE